Σχετικά με εμάς | 6987125614 Τηλεφωνικές παραγγελίες
Τηλ. παραγγελίες 6987125614
Επιστροφές Προϊόντων

Επιθυμία μας είναι να μείνετε ευχαριστημένοι από τις αγορές σας και να απολαύσετε τα προϊόντα που θα επιλέξετε. Αν όμως συμβεί κάτι αναπάντεχο με τις επιλογές σας ή την παραλαβή σας, μην ανησυχήσετε. Αρκεί ένα τηλεφώνημα σας ή email, για να γίνει η επιστροφή και αντικατάσταση που θα μας ζητήσετε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ: Μπορείτε να επιστρέψετε τα προιόντα που αγοράσατε εντός δεκατεσσάρων (14) ημερών από την ημερομηνία αγοράς με την προυπόθεση ότι είναι στην αρχική τους συσκευασία και δεν είναι χρησιμοποιημένα και πλυμμένα. Σε αυτή την περίπτωση δικαιούστε είτε αλλαγή του προϊόντος με κάποιο άλλο της αρεσκείας σας. Αλλαγές δε γίνονται δεκτές χωρίς την απόδειξη αγοράς.

Επιστροφή ή αλλαγή προϊόντος που δεν οφείλεται σε δικό μας λάθος ή ελάττωμα του προϊόντος γίνεται με επιβάρυνση του πελάτη και μόνον υπό την προϋπόθεση ότι το προϊόν βρίσκεται σε άριστη κατάσταση, άθικτο στην αρχική του συσκευασία και εντός 14 ημερών από την ημέρα αγοράς του. Σε κάθε περίπτωση τα έξοδα αποστολής βαραίνουν τον πελάτη.

ΑΛΛΑΓΗ ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ: Σε περίπτωση που επιθυμείτε να αλλάξετε το εκάστοτε προϊόν στο κατάστημα μας, έρχεστε σε επικοινωνία με εμάς στο τηλέφωνο: 2114163707 και κατόπιν συνεννόησης κάνετε την αλλαγή χωρίς επιπλέον επιβάρυνση μεταφορικών.