Σχετικά με εμάς | 6987125614 Τηλεφωνικές παραγγελίες
Τηλ. παραγγελίες 6987125614
Τρόποι Πληρωμής

Τo "I am Unicorn"  σας δίνει τη δυνατότητα να πληρώσετε όπως σας εξυπηρετεί καλύτερα με έναν από τους παρακάτω τρόπους:

ΛΙΑΝΙΚΗ ΠΩΛΗΣΗ:

ΧΡΗΣΗ ΠΙΣΤΩΤΙΚΗΣ/ ΧΡΕΩΣΤΙΚΗΣ ΚΑΡΤΑΣ: Δυνατότητα πληρωμής μέσω πιστωτικών, χρεωστικών και προπληρωμένων καρτών των Visa, MasterCard, Maestro όλων των τραπεζών. Κατά την επιλογή του εν λόγω τρόπου πληρωμής και έπειτα από την ολοκλήρωση της παραγγελίας σας στο eshop μας, θα μεταφερθείτε αυτόματα στο site της τράπεζας Alpha Bank με την οποία συνεργαζόμαστε. Η μεταφορά αυτή πραγματοποιείται για λόγους ασφάλειας.

ΑΝΤΙΚΑΤΑΒΟΛΗ (Εντός Ελλάδας): Μπορείτε να πληρώσετε την παραγγελία σας στον συνεργάτη της εταιρείας μας, με την παράδοση της παραγγελίας σας στο χώρο σας και η χρέωση διαμορφώνεται στα 2,50 ευρώ επιπλέον. Σύμφωνα με τις ισχύουσες φορολογικές διατάξεις, παραστατικά αξίας άνω των 500€ (με ΦΠΑ) προς ιδιώτες (Απόδειξη Λιανικής) και παραστατικά αξίας άνω των 620€ (με ΦΠΑ) προς επαγγελματίες/επιχειρήσεις (Τιμολόγιο Πώλησης) θα πρέπει να εξοφλούνται ΜΟΝΟ με τους παρακάτω τρόπους: Κατάθεση/ έμβασμα σε τραπεζικό λογαριασμό----- Χρέωση σε πιστωτική ή χρεωστική κάρτα

ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΣΕ ΤΡΑΠΕΖΙΚΟ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ: Έπειτα από επικοινωνία μαζί μας, μπορείτε να εξοφλήσετε την παραγγελία σας μέσω τραπεζικού λογαριασμού. Η κατάθεση των χρημάτων πρέπει να γίνεται εντός 2 εργάσιμων ημερών από την ημέρα της παραγγελίας. Με το πέρας αυτού του διαστήματος, η παραγγελία θα ακυρώνεται αυτόματα, δίχως κάποια σχετική ενημέρωση προς τον πελάτη. Σε περίπτωση πληρωμής από άλλη τράπεζα, τα έξοδα του εμβάσματος επιβαρύνουν τον πελάτη. Παρακαλούμε μετά την κατάθεση χρημάτων να επικοινωνήσετε μαζί μας ώστε να μας ενημερώσετε ότι έγινε η πληρωμή μέσω e-mail ( info@iamunicorn.gr ) είτε τηλεφωνικά στο 2114163707/ 6987125614 αναφέροντας τον κωδικό παραγγελίας.

ALPHA BANK

IBAN: GR7001402630263002330000260

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ : ΦΑΜΕΛΙΤΗ ΦΩΤΕΙΝΗ

PAYPAL: Ο τρόπος πληρωμής με Pay Pal για τις αγορές σας είναι διαθέσιμος για αγορές από το εσωτερικό και το εξωτερικό. Επιλέγοντας πληρωμή μέσω Paypal θα μεταφερθείτε στην παγκοσμίως γνωστή ιστοσελίδα για την ασφάλεια των συναλλαγών της, όπου μπορείτε να πληρώσετε είτε χωρίς λογαριασμό χρησιμοποιώντας την πιστωτική/χρεωστική σας κάρτα είτε μέσω του Paypal λογαριασμού σας. Επιβεβαιώνουμε ότι η εταιρία ''I am Unicorn'' δεν διαθέτει καμία πληροφορία σχετικά με την πιστωτική σας κάρτα.

Ασφάλεια συναλλαγών: Όλες οι πληρωμές που πραγματοποιούνται με χρήση κάρτας διεκπεραιώνονται μέσω της πλατφόρμας ηλεκτρονικών πληρωμών Alpha e-Commerce της Alpha Bank και χρησιμοποιεί κρυπτογράφηση TLS 1.2 με πρωτόκολλο κρυπτογράφησης 128-bit (Secure Sockets Layer - SSL). Η κρυπτογράφηση είναι ένας τρόπος κωδικοποίησης της πληροφορίας μέχρι αυτή να φτάσει στον ορισμένο αποδέκτη της, ο οποίος θα μπορέσει να την αποκωδικοποιήσει με χρήση του κατάλληλου κλειδιού.

ΠΛΗΡΩΜΗ ΣΤΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ: Μπορείτε να παραλάβετε και να εξοφλήσετε τα προϊόντα που έχετε παραγγείλει από το κατάστημα μας (Θράκης & Γραμβούσης 1, Γλυφάδα, Τ.Κ. 165 61) είτε με μετρητά είτε με χρήση της πιστωτικής / χρεωστικής σας κάρτας.


ΧΟΝΔΡΙΚΗ ΠΩΛΗΣΗ:

Για όσους επιθυμούν να συνεργαστούν και να παρουσιάσουν τα σχέδια του '' I am Unicorn'' στο φυσικό ή ηλεκτρονικό τους κατάστημα, υποδεχόμαστε στο Showroom της εταιρίας μας, όπου μετά από παρουσίαση των προιόντων (Υφάσματα, Πιστοποιήσεις, Παρουσίαση σχεδίων ανά σεζόν) ενημερώνουμε και συζητάμε για την πολιτική συνεργασίας μας.